Workshops

Wijsheid uit het sjamanisme: trance en de droomwereld.

In het sjamanisme wordt trance, lichte en diepe trance gebruikt om in verbinding te komen met de wereld van de Spirits. Op het ritme van de drum reis je erheen met je droomlichaam. Het geeft je verbinding met jezelf en met de wereld om je heen. Het geeft inzicht en healing. Als het kan in de droomwereld kan het makkelijker in de materiële wereld. In Siberië heb je een persoonlijke Timbura Spirit die je helpt om in trance te komen. Daar gaan we contact mee maken en vandaar gaan we ons verdiepen in trance en hoe je dat kan gebruiken in je leven.

Deze workshop vindt plaats op 13 september van 13.30u tot 17.30u. Op een ontzettend mooie en energetisch krachtige locatie  www.hetzonnelicht.nl in de Lancierstraat 90G in Tilburg. De kosten voor de hele middag zijn 40 euro incl. koffie en thee.

Betalen met de meedoeregeling is mogelijk.

Wijsheid uit het sjamanisme: Je verbinden met je eigen wijsheid.

Hoe zou het nu toch zijn als je alle kennis en wijsheid die je nodig hebt al in je hebt. Dan kan je vol vertrouwen en vrijheid je eigen koers varen. Ik wil je begeleiden naar die plek waar jou wijsheid en jou weten is, zodat je er steeds meer ervaring en vertrouwen in kan krijgen en het kan gebruiken.

De workshop vindt plaats op 8 november van 13.30u tot 17.30u. Op een ontzettend mooie en energetisch krachtige locatie  www.hetzonnelicht.nl in de Lancierstraat 90G in Tilburg. De kosten voor de hele middag zijn 40 euro incl. koffie en thee.

Betalen met de meedoeregeling is mogelijk.

 

Vorige workshops:

Wijsheid uit het sjamanisme: familie en voorouders healing op 14 juni.

Als we geboren worden komen we in een familie die al een voorgeschiedenis, zijn eigen kracht en dynamiek heeft. Onze ziel heeft onze ouders bewust uit gekozen omdat ze hem de perfecte ervaringen geven. Dat is soms moeilijk te bevatten. Toch geven ze je de juiste kracht en onmacht om je taak hier op aarde te doen.

Wil je meer inzicht in je familie en voorouderlijnen? Wist je dat wat jij heelt doorwerkt op heel je voorouderlijn? Wist je dat je onvoorwaardelijke steun krijgt van je voorouders? Wist je dat je nu je familieboom kan reinigen? En dat dit doorwerkt in je hele familie? Wil je meer contact met je voorouders?

Kom dan op 14 juni naar deze sjamanistische middag van 13.30u tot 17.30u. Op een ontzettend mooie en energetisch krachtige locatie; www.hetzonnelicht.nl in de Lancierstraat 90G in Tilburg. De kosten voor de hele middag zijn 40 euro incl. koffie en thee.

Betalen met de meedoeregeling is mogelijk.

Wijsheid uit het sjamanisme: Wordt meester van je leven

Nieuw dit jaar is een wens van mij om de wijsheid die ik heb gekregen vanuit het sjamanisme uit Siberië door te geven. Een oude wens maar de mogelijk ontstond ineens in de lente en die kans heb ik gegrepen. Op 30 juni was de eerste workshop, droom je leven. Een hele zondagmiddag hebben we ons verdiept in de Spirit van de toekomst, je wensen en dromen en wat de wetten van het universum hierover zijn. Hoe je die wijsheid/wetten praktisch in je eigen leven kan gebruiken. Dat werd goed ontvangen en daarom organiseer ik opnieuw een zondagmiddag op 13 oktober. Het idee is om dit enkele keren per jaar te doen.

Deze zondagmiddag heeft de intentie van de Sjamanistische workshop: Meester van je eigen leven. Er zijn vervelende ervaringen in je leven die steeds opnieuw gebeuren. Hoe je ook je best doet, ze zijn hardnekkig om te veranderen. Wat is de diepere drijfveer? En hoe kan je de pijn die eronder ligt echt helen. Dan kan je opnieuw meester worden van je eigen leven. Dat is transformatie. Transformatie die je nodig hebt om los te komen van oude patronen zodat je meer vanuit je eigen hart kan leven. Deze heling geeft ruimte om meer echt vrij te zijn. In het sjamanisme heb ik manieren geleerd om pijn te transformeren/helen in het verleden zodat hun kracht in je dagelijks leven minder wordt. Soms worden ook delen van je ziel meegenomen. Ook die kan je weer ophalen om heel te worden.

Het vindt plaats op 13 oktober van 13.00u tot 17.30u. Op een ontzettend mooie en energetisch krachtige locatie  www.hetzonnelicht.nl in de Lancierstraat 90G in Tilburg. De kosten voor de hele middag zijn 40 euro incl. koffie en thee.

Betalen met de meedoeregeling is mogelijk.