Workshops

NIEUWE DATA 15 MAART EN 14 JUNI, ONDERWERP VOLGT NOG.

Wijsheid uit het sjamanisme: Wordt meester van je leven

Nieuw dit jaar is een wens van mij om de wijsheid die ik heb gekregen vanuit het sjamanisme uit Siberi√ę door te geven. Een oude wens maar de mogelijk ontstond ineens in de lente en die kans heb ik gegrepen. Op 30 juni was de eerste workshop, droom je leven. Een hele zondagmiddag hebben we ons verdiept in de Spirit van de toekomst, je wensen en dromen en wat de wetten van het universum hierover zijn. Hoe je die wijsheid/wetten praktisch in je eigen leven kan gebruiken. Dat werd goed ontvangen en daarom organiseer ik opnieuw een zondagmiddag op 13 oktober. Het idee is om dit enkele keren per jaar te doen.

Deze zondagmiddag heeft de intentie van de Sjamanistische workshop: Meester van je eigen leven. Er zijn vervelende ervaringen in je leven die steeds opnieuw gebeuren. Hoe je ook je best doet, ze zijn hardnekkig om te veranderen. Wat is de diepere drijfveer? En hoe kan je de pijn die eronder ligt echt helen. Dan kan je opnieuw meester worden van je eigen leven. Dat is transformatie. Transformatie die je nodig hebt om los te komen van oude patronen zodat je meer vanuit je eigen hart kan leven. Deze heling geeft ruimte om meer echt vrij te zijn. In het sjamanisme heb ik manieren geleerd om pijn te transformeren/helen in het verleden zodat hun kracht in je dagelijks leven minder wordt. Soms worden ook delen van je ziel meegenomen. Ook die kan je weer ophalen om heel te worden.

Het vindt plaats op 13 oktober van 13.00u tot 17.30u. Op een ontzettend mooie en energetisch krachtige locatie  www.hetzonnelicht.nl in de Lancierstraat 90G in Tilburg. De kosten voor de hele middag zijn 40 euro incl. koffie en thee.

Betalen met de meedoeregeling is mogelijk.