Workshops

Op dit moment zijn er geen workshops gepland. Er zijn wel natuurwandelingen.

Sjamanistische wandeling op 26 januari, 20 april 2023 en 22 juni

In het sjamanisme is de natuur erg belangrijk. Het is onze bron van energie, wijsheid en liefde. De natuur is thuis. Dat wil ik je laten ervaren op deze ochtend. We verzamelen bij de parking van het Klooster Nieuwkerk in Goirle. We verbinden ons met de Spirit van de plek van de Halve maan en zij zal ons op ons pad leiden. Dat wordt een verrassing want iedere keer is anders.

De grote van de groep is maximaal 4 mensen. Ik heb vervoer voor 3 mensen dus het is ook afhankelijk van extra vervoer dat er is. De onkosten zijn 28 euro. Er kan ook betaald worden met de meedoeregeling. We komen samen bij Nieuwkerk om 9.30u en zijn er ongeveer 2u, 2,5u.

Voel je het ook kriebelen, meld je dan aan via info@natuurlijkritme.com of op 0613029192 

Vragen zijn altijd welkom.

Martine Moulart Shining Horse

 

Seizoen 2022

Wijsheid uit het sjamanisme op 21 mei; ontwaken van jou als hele-helende mens.

 

Intuïtie, invoelen zijn een natuurlijk iets voor ons mensen. In de geschiedenis zijn we dat ergens kwijt geraakt omdat er iets anders nodig was. Nu worden steeds meer mensen gevoeliger, hun intuïtie wordt steeds sterker.  Mensen ontdekken dat ze kunnen helen. Het lijkt op opnieuw geboren worden. Je meer verbonden voelen met je natuur en de wereld/kosmos om je heen. De kwaliteiten en mogelijkheden van ons mensen is onvoorstelbaar groot.

Op deze namiddag gaan we je ontwaken ondersteunen en laten groeien. Dat doen we door sjamanistische rituelen, zachte massage, connectie met totems en droomreizen.

De kosten van de hele dag zijn 90 euro. Graag op voorhand aanmelden omdat ik werk met een wachtlijst. De datum is 21 mei van 13.30u tot 17u in het Zonnelicht.