Droomreis

sjamanisme
Een droomreis is een oeroude sjamanistische healingsritueel. Door contact te maken met een andere ervarings- en bewustzijnswereld krijg je inzicht, ontspanning, transformatie, genezing/heling en kracht. Een droomreis maak je met je droomlichaam. Je bewustzijn en intuïtie worden groter.

De droomreis wordt begeleid door een trommel. In de sjamanistische traditie wordt dit ook de hartslag van moeder aarde genoemd. Het sjamanisme is de oudste vorm van lichamelijke, geestelijke, emotionele en spirituele genezing.

De droomreizen worden om de maand gegeven in een open groep. Er wordt meestal vanuit een intentie gereisd. Soms kom ik met een bepaald thema, soms is het een open trancereis. Ongeveer 14 dagen voor de volgende trancereis kan je dat terugvinden in de agenda

Uiteraard kun je ook een individuele droomreis maken. Tijdens een individuele trancereis reis ik met je mee naar je innerlijke wereld op het ritme van de trommel. We kunnen dan dieper ingaan op jou vraag en de inzichten of heling die dan komt. Een individuele droomreis kan je op afspraak maken.

In het Altaj sjamanisme maken ze vaak een combinatie van een individuele droomreis met een orgaanmassage of met een energetische reiniging. Je kan dan een diepe heling maken op alle lagen van je wezen.

Een sjamanistische reis duurt 90 minuten.