Sjamanistische dood

De sjamanistische dood rituelen gaan over het verwelkomen van een nieuwe cirkel terwijl je het verleden loslaat. De rituelen laten ons zien hoe je kan los laten om een wedergeboorte te verwelkomen. Je wordt opnieuw geboren met nieuwe mogelijkheden. Ieder ritueel brengt transformatie in een specifiek deel van je leven.

De sjamanistische dood heeft zijn oorsprong in oude rituelen uit verschillende tradities. In Siberië werd het ritueel specifiek gebruikt voor sjamanen. De ouderen spanden een dierenhuid tussen vier bomen. Daar lieten ze de sjamaan alleen in het woud op de huid die hoog boven de grond hing. Wanneer het tijd was kwamen ze hem halen en zo had hij zijn initiatie als sjamaan gehad. Het ritueel opende vele kanalen in hem zodat hij klaar was voor zijn taak als sjamaan.

Niets eindigt zonder een nieuw begin. Als je bereidt bent om oude delen in jezelf te laten sterven ben je klaar om een nieuw avontuur in je leven creëren. Dat is de cirkel van leven en dood.

Als je een diepe ervaring wil van de sjamanistische dood, als je verbinding wil maken met de wereld van de Spirits en je een gelukkiger leven wil moet je door alle zeven rituelen gaan. Je kan de rituelen volgen in je eigen volgorde of kies er een uit die met jou resoneert. Ritueel 1 t.e.m. 5 kan je bij mij volgen. Ritueel 6 en 7 bij mijn leraar Ahamkara.

Het sjamanistische rituele werk is individueel en persoonlijk. Het 1e ritueel duurt 1 1/2 u. De volgende rituelen kunnen eventueel in een uur. Dat hangt ook af van je ervaring met droomreizen en hoe jou proces gaat. Dat kunnen we na het eerste ritueel overeen komen. De kosten zijn 60 euro per uur en 77 euro voor 1 1/2 uur.

 

 

Level 1 sjamanistische dood

Verander je visie op het leven. Laat oude patronen los en open je hogere capaciteiten. Diverse klachten en blokkades die je hebt rondom gezondheid, verslaving, relatie en financiën kunnen verminderen of verdwijnen. Creëer een nieuwe manier van leven en kom in contact met spirithelpers die je kracht geven en je de spiritwereld laten zien.

Level 2 sjamanistische dood

Op dit niveau veranderen al je relaties. Je leert je op een hoger niveau verbinden met al je relaties. Je zegt wat nog niet gezegd is en vraagt om en geeft vergeving. Dit ritueel maakt alle energetische relatielijnen zuiver en schoon. Het opent je hart en helpt je de mensen diep van binnen te voelen vanuit het hart. Niemand kan iets voor je verbergen.

Level 3 sjamanistische dood

Dit avondritueel brengt ons in spirit naar buiten om onze dood voor te bereiden. De nacht geeft ons een terugblik op ons leven waarbij we worden begraven in zand en bladeren. Dit begraven ervaren we in “dreamtime”, dus niet fysiek buiten. Het transformeren van je stress, blokkades op vrijheid, plezier en blijdschap staan centraal. Verder open je hogere mogelijkheden om te communiceren met de natuurspirits en verhoog je je energie tot het niveau van een sjamaan.

Level 4 sjamanistische dood

Ga door de poort van je persoonlijke lijden. Laat angsten, eenzaamheid, verdriet, gekte, ego, verslavingen, ziektes, jaloezie, onzekerheid en andere gewoonten achter je. We reizen door de sjamanistische wereld naar Erlik: beschermer van het verleden. Hierna gaan we verder met de toekomst en zetten doelen voor ons nieuwe leven en onze nieuwe taken. Dit ritueel opent het derde oog , opent het kanaal naar oude kennis opnemen en voorspelt de toekomst.

Level 5 sjamanistische dood

Dood en wedergeboorte in samenwerking met de spirit van de berg. Geblokkeerde energieën worden getransformeerd zodat je hogere spirituele kennis kan ontvangen. Dit brengt je tot een hoog niveau van ontwikkeling. Dit verandert je leven heel snel, je leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Het ritueel verhoogt je telepathische, intuïtieve en kennis ontvangende mogelijkheden.

 

 

Level 6 en 7 kan je volgen bij Ahamkara

Level 6 sjamanistische dood

Chadir (zweethut) van de dood. Dit is het huis van de dood. De ideale plek om contact te hebben met de spirit van de dood. Het is beter om met hem bevriend te zijn dan steeds voor hem te vluchten. Alles in de Chadir helpt je, hete stenen, stoom, de vorm van de hut en de speciale geur van de kruiden (kruiden van dood en transformatie). Dit ritueel reinigt je van karma. Na dit ritueel bekijk je de wereld met de ogen van een kind. Neem eten mee om na de zweethut samen te delen.

Level 7 sjamanistische dood

Volledige transformatie en kennis van vorige levens, jeugd, sjamanistische reizen op de stroom van het leven, reis naar de moerassen van de sjamanistische wereld. Duik diep in de wereld van Erlik van loslaten en transformatie. Wat gebeurt er met je ziel na de dood? Al de kanalen die je nodig hebt voor je nieuwe bestemming worden geopend. Je bent klaar voor je missie. Je levensdoel zal duidelijk zijn en worden ondersteund door vele spirit helpers. In de nacht van vrijdag op zaterdag kun je als je wilt de nacht in de natuur doorbrengen. Je bent dan alleen met jezelf, de natuur en de spiritwereld. Dit is een bijzondere ervaring die je meer inzicht kan verschaffen over jezelf, je kwaliteiten, je emoties, je levensdoel en de wereld van Erlik.