Leef je destiny

In het sjamanisme vinden we het belangrijk om je destiny/je lotsbestemming te weten. We gaan ervan uit dat je ziel voor dat je geboren werd beslist heeft wat je hier op aarde kwam doen. Ook het universum heeft een plan voor de wereld. Zo krijg je jou lotsbestemming. Veel mensen vragen mij wat ze hier op aarde komen doen. Je destiny weten is belangrijk. Volgens je destiny kunnen leven geeft veel plezier, voldoening en energie. Je leven stroomt en je voelt je goed. Er gebeuren altijd dingen in je leven die niet fijn zijn natuurlijk maar de frequentie en intensiteit wordt dan minder groot. Je destiny is met jou verbonden en dan klopt je leven. Soms lijken mensen succesvol in deze wereld en zijn ze toch ongelukkig en voelen ze dat er iets mist. Dan is het ook goed om je lotsbestemming te onderzoeken. Het kan ook zijn dat je jou destiny niet wilt invullen. Dan is er weerstand en angst.

Onze levenssituaties leiden ons naar onze destiny. Zo krijg je de mogelijkheden. Die komen door je intuïtie die je naar de plekken stuurt of door problemen die je duidelijk maken waar je niet moet zijn. Meer duidelijkheid over je destiny kunnen we krijgen door dit ritueel.

Voor dit ritueel reserveer ik 1u

Als je dat wil kan er in een vervolgafspraak dieper ingegaan worden op welke stappen je kan nemen om je destiny te leven.