Familie heling

Familie heling

Je wordt geboren in een bepaalde familie. Dat heeft veel invloed op je leven. Werken met de energie van je familie werkt door op je familie nu, je voorouders en je familie in de toekomst. Dat is heel krachtig helend werk. Gezondheidsproblemen zullen veranderen, relaties worden beter en getransformeerd. Je krijgt meer persoonlijke kracht.

Dit ritueel bestaat uit 5 delen. Je kunt de rituelen per stuk volgen. Voor deel 2 heb je eerst deel 1 nodig of al veel ervaring met familiewerk. Voor een diepere heling is het goed om beide delen te volgen. De tijd die tussen de rituelen zit kan je kiezen.

DEEL 1 : HELING

Ritueel 1: reinigen van de familieboom
In dit ritueel gaan we je familieboom grondig opschonen. De wortels zijn de voorouders, de takken je familie nu en de stam de verbinding. We geven heling aan jou familieboom en verwijderen vervuilde energie. In families worden lichamelijke, mentale en emotionele problemen doorgegeven. Met dit ritueel kan je deze familie patronen schoon maken.

Ritueel 2: hulp aan overleden familieleden
In dit ritueel reis je naar de wereld van de overledene. Daar zoeken we samen naar overleden familieleden. We helpen hen los te laten wat hen nog aan het leven bind. Wat ze vasthouden in dit leven is een belemmering voor de levenden van de familie.  We begeleiden hen naar het licht.

Ritueel 3: in de voetsporen van je voorouders
In dit ritueel gaan we kennis maken met je voorouders. Sommige familiepatronen zijn generaties terug ontstaan en herken je in je ouders, oma en kinderen. Door letterlijk in de voetsporen van je voorouders te gaan staan kan je voelen wie ze zijn en wanneer het patroon ontstaan is. We geven heling en krijgen inzicht. Dit kan tot 7 generaties terug. Ook je voorouders zullen erg dankbaar zijn dat je dit ritueel voor je hele familie doet. Dit ritueel werkt door voor 7 generaties familie in de toekomst.

DEEL 2 : VOEDING VOOR JE FAMILIE

Ritueel 4: bescherming voor je familie
Na het helen kan je je familie sterker maken. Je kan je familie beschermen tegen negatieve invloeden en tegenspoed. In dit ritueel leer je om bescherming, gezondheid en geluk te creëren voor je huishouden en je gezin.

Ritueel 5: Familiegeest
Iedere plek, groep mensen en natuur heeft een eigen Spirit. Die Spirit wil het beste voor die plek, als een soort hoeder.
In dit ritueel werken we met de Spirit van je familie. De Spirit waakt over alle generaties. Tijdens het ritueel zal je jou spirituele voorouder vinden. Deze voorouder zal zijn kennis en zijn kwaliteiten aan jou doorgeven in een soort inwijding. Dit brengt je alles om jezelf en je gezin te beschermen.

 

Per ritueel reserveren we 1 uur