Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

 

Hallo,

Sinds het nieuws van de virus heb ik me een beetje terug getrokken. Ik had heel erg de behoeft om dicht bij mezelf te zijn. Dat heb ik nog steeds.

Nu komen er toch vragen van jullie over wat ik als alternatief aanbiedt.

Dus wil ik jullie vragen: “Waar kan ik jullie nu mee helpen? Kan ik ergens mee helpen?” Ik zou het fijn vinden als je me dat laat weten.

Ik heb alvast wat mogelijkheden gemaakt. Alles gaat met Skype en Zoom. Het kan ook veilig op een afstand van 1.5 meter op mijn praktijk.

* Een consult

* Een reading met of zonder stenenorakel https://natuurlijkritme.com/sjamanisme/siberisch-orakel/

* Een individuele droomreis  https://natuurlijkritme.com/sjamanisme/sjamanistische-trancereis/

* Een persoonlijke healing https://natuurlijkritme.com/sjamanisme/reinigingsritueel/persoonlijke-healing/

Een combinatie kan ook.

Meer informatie kan je vinden op www.natuurlijkritme.com

De kosten hiervoor zijn 25 euro per half uur, 50 euro voor een uur en 70 euro voor 1 1/2 uur. De meedoeregeling kan je gebruiken.

Als je vragen hebt kan je me een berichtje sturen. We kunnen ook samen zoeken naar een passende oplossing mocht het niet duidelijk zijn voor jou.

Verder wens ik jullie al het beste en heel veel liefde

Warme groet

Martine, 06-13029192

 

Dag jij,

Hier is het laatste nieuws van Natuurlijk ritme van januari 2020.

De workshops wijsheid vanuit het sjamanisme gaan door op 15 maart en 14 juni van 13.00u tot 17.30u. Op een ontzettend mooie en energetisch krachtige locatie www.hetzonnelicht.nl in de Lancierstraat 90G in Tilburg. De kosten voor de hele middag zijn 40 euro incl. koffie en thee.

 

De workshop van 15 maart gaat over familie en voorouders healing. Meer informatie kan je vinden op https://natuurlijkritme.com/sjamanisme/workshops/

Het onderwerp van de workshop van 14 juni laat ik weten als dat bekend is.

Bij Pleiade geef ik op 12 maart, 10 april en 12 juni korte kennismaking met het sjamanistische stenenorakel uit Siberië. Meer informatie hierover vind je op https://natuurlijkritme.com/sjamanisme/siberisch-orakel/

Als je een uitgebreide massage/behandeling wil kan je terecht in mijn praktijk in de Veluwestraat 33 in Tilburg. Dat zijn orgaanmassages, sjamanistische Hotstone massage, ontspanningsmassage, cranio sacraal of een massage met reading van je lichaam. De massages zijn 1 uur tot 1,5 uur. Meer informatie kan je hierover vinden op http://natuurlijkritme.com/massage/

De droomreizen zijn om de maand op vrijdagavond. Ze gaan door bij Pleiade in Tilburg.  De data zijn 31 januari, 27 maart en 15 mei. Je bent van harte welkom. Het is een open groep waarbij je altijd kan aansluiten. Ongeveer 14 dagen voor de trancereis vind je meer gedetailleerde informatie op de website. Voor de reis van as vrijdag is nog 1 plek over. (zie bijlage)

Soms heb je liever een individuele droomreis. Dat kan op afspraak. info@natuurlijkritme.com

Al een hele tijd geef ik healingen vanuit het sjamanisme. Door het sjamanisme en de Spirits kan ik diep helen. Daarom wil ik je deze twee rituelen voorstellen; wolvenritueel en soulretrieval. De website kon ik niet op tijd klaar maken voor de nieuwsbrief daarom geef ik hier een korte uitleg. De rituelen zijn individueel en kunnen al wel geboekt worden.

Wolvenritueel, Dit is een speciaal helingsritueel met het medicijn van de wolf. De wolf kan je dingen laten zien, vanuit zijn wilde natuur, die we zelf niet kunnen zien. Samen met de wolf en de Spirits van het Siberische Altai gebergte doen we dit krachtige ritueel. De wolf brengt jou precies wat je nodig hebt voor jou transformatie, liefde, vrijheid en verbinding. Heb je verbinding met de wolf of voel je een aantrekkingskracht, dan kan ik dit ritueel zeker voor je aanraden.

 

Soulretrieval, Bij soul retrieval haal je een verloren deel van je ziel terug om weer heel te worden. Is er een deel van je ziel verloren? Hoe weet je dat? Het kan een gevoel zijn maar meestal gebeurt dat bij een traumatische ervaring. Je merkt dat er blokkades en trauma s zijn die je leven ondersteboven halen. We reizen naar het deel wat verloren is en verenigen dat terug met jezelf. Vanuit die heelheid is er meer ruimte en lichtheid om je weer heel te worden.

De pilatesgroepen zitten vol. Een individuele les wil iedere week of om de 14 dagen kan altijd. We kunnen samen een vast moment in de week afspreken. Voor een groep is het op dit moment nodig om zelf mensen mee te brengen. Je mag je natuurlijk altijd aanmelden. De ervaring heeft me geleerd dat er niet zo vaak veel mensen tegelijk zich aanmelden. Heb je vragen of heb je interesse kan je me een mail sturen of bellen.

Er worden ook bijscholingen gegeven aan mensen die nieuwe input willen over Pilates. Er wordt niet alleen bewogen vanuit de spieren maar ook vanuit de botten en de organen. Deze lichaamstechnieken kunnen ook gebruikt worden in Yoga, alle sporten en bewegingsleren.

Je kan me vinden op facebook als Martine Moulart/Natuurlijk ritme.

Sinds januari 2015 zit Natuurlijk ritme in de meedoeregeling … zeg het door. Dat wil zeggen dat mensen die een meedoeregeling krijgen in Tilburg die kunnen gebruiken bij Natuurlijk ritme voor Pilates, massage en de workshops.

Met een warme groet,

Martine

 

Martine Moulart

www.natuurlijkritme.com

06-13029192