Hotstone massage

hot-stone-massage3Hotstone massage geeft een hele diepe reiniging en ontspanning van je hele lichaam. Ontspanning in je lichaam geeft ook ontspanning in je denken. Dan kan je tot inzichten komen. In enkele sjamanistische tradities gebruikt men deze methode al eeuwen.

De stenen die ik gebruik zijn vulkanische stenen; obsidiaan en basalt. Basalt helpt het lichaam om te ontspannen. Basalt geeft ook kracht en stabiliteit.
Daarnaast gebruik ik ook Obsidiaan omdat die een diepere reiniging kan geven. Verder zorgt de werking van de Obsidiaan ervoor dat zware energie weg gehaald wordt.  Een Hotstone massage stimuleert je bloedsomloop en ondersteund ontgiftingsproces.

Eerst worden gespannen gebieden in je lichaam gemasseerd met olie. Vervolgens wordt er met de warme stenen gemasseerd en leggen we die op je lichaam. Dan volgt er een periode van rust.

Een Hotstone massage kan gegeven worden aan volwassenen en aan kinderen. Bij de kinderen lees ik tijdens de rust een verhaal voor.

Een Hotstone massage duurt 1 uur.

Je kan ook met 2 mensen te gelijktijdig  een Hotstone massage ondergaan. Dan duurt de sessie 2 uur en kom je samen tot rust.