Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
14 berichten.
jojanneke jojanneke schreef op augustus 23, 2023 om 11:33
Ik ken Martine al lange tijd en kom een aantal keren per jaar bij haar voor een orgaanmassage. Ik ervaar t elke keer weer als reinigend, inspirerend en verrassend. Ze weet me iedere keer weer op een prettige, integere en veilige manier te vertellen wat mijn lijf en ziel mij duidelijk willen maken. Ik werk zelf als hulpverlener in de GGZ waar de nadruk zo op het hoofd ligt. Bij Martine vind ik de combinatie van integriteit en spiritualiteit juist zo fijn.
Giselle VDM Giselle VDM schreef op juni 9, 2023 om 11:25
Dit was een hele bijzondere ervaring. Martine creëerde direct een vertrouwde sfeer en wist, zowel letterlijk als figuurlijk, haar vingers exact op de zere plaatsen te leggen en tot de kern door te dringen. De pijn die ik al ruim een jaar ervaar in mijn nek en schouders is volledig weg. Ze heeft me weer even met beide benen op de grond gezet en me laten inzien wat belangrijk is voor mij. Dank je wel.
N v B N v B schreef op juni 2, 2023 om 17:03
Martine is briljant. Zoveel talenten. Heel erg bedankt voor wat je doet.
Robert van Dongen Robert van Dongen schreef op mei 27, 2023 om 11:42
Ik was lang opzoek geweest naar een persoon die mij kan ondersteunen in mijn levenslessen. Dit heb ik bij Martine gevonden. De droomreizen zijn erg fijn en ze geeft goed aan wat ze ziet en tijdens/na de reis bespreekt ze ook jou ervaringen. Samen maak je de reis met je eigen gekozen thema. Dit word voor de droomreis goed besproken. Ze geeft tips wat je eventueel kan verbeteren in je leven maar legt dit niet op want op het einde is het nog steeds je eigen leven. De orgaanmassage werkt bij mij erg goed en zorgen voor goede balans in mijn lichaam. Je kan alles met haar delen waar je tegenaan loopt en dat is voor mij ook erg fijn.
CV CV schreef op mei 21, 2023 om 14:53
Ik vind Martine een hele fijne, bijzondere en inspirerende vrouw die ontzettend goed is in haar werk. Ik volg nu ongeveer een jaar 1 op 1 sessies Pilates bij haar en dat doet me heel erg goed. Ze helpt me om steeds weer opnieuw verbinding met mijn lichaam te maken en op een zachte manier mijn spieren te versterken. Ook doe ik regelmatig een droomreis of healing bij haar. Dat is ook echt een aanrader! Het helpt me om steeds dieper connectie met mezelf te maken en op een heel diep niveau dingen te helen. Ik kan iedereen aanraden om naar haar toe te gaan! Ze zal je met liefde en wijsheid begeleiden.
Margo Vermolen Margo Vermolen schreef op mei 19, 2023 om 15:22
Martine is een inspirende Pilates begeidster. Ze is een wijze vrouw en energetisch sterk. Ik werk één op één met haar. Ze kijkt wat mijn lijf nodig heeft en past haar werkwijze daar op aan. Ze heeft een breed pallet van technieken en inzichten die ze kan inzetten. Ik vind haar bijzonder en ben dankbaar dat ik met haar kan werken.
ADN ADN schreef op mei 19, 2023 om 12:48
Martine is wijs, mooi mens met gevoelige voelsprieten, die ze vol inzet in haar werk. Of ze je nu masseert of een droomreis met je maakt, haar begeleiding brengt je altijd dieper en verder in je lijf, in je ontwikkeling, in je spiritualiteit. Ik kom dan ook regelmatig terug voor een "onderhoudsbeurt". En mocht ik dat een keer vergeten, dan vraagt mijn lichaam er vanzelf om. 🙂
Anita Anita schreef op mei 18, 2023 om 11:12
Wederkerigheid Martine ontmoet onvoorwaardelijk. Als ik bij haar ben, is haar betekenis als mens en sjamaan voor mij een hulpmiddel. Zij stimuleert mij benieuwd te zijn, te onderzoeken wat nodig is voor mijn pad naar heelheid: mijn ervaring van welzijn. Die zoektocht doet ons beiden goed. Dank je wijze vrouw.
NM NM schreef op mei 17, 2023 om 08:55
Een fantastische ervaring. Nog nooit zo n bijzondere massage ervaring. Je voelde direct een groot aantal delen van het lichaam ontspannen. Daarbij hoorde ik ook delen van de lichamelijke organen een positief geluid maken. Een ding was duidelijk, ik liep met een ontspannen gevoel en wijze lessen over mijn leven naar buiten. Nogmaals bedankt en hopelijk tot snel.
HVH HVH schreef op mei 17, 2023 om 08:49
Een super fijne orgaanmassage gehad, deze zal nog lang doorwerken. De sfeer is goed en ik voelde me direct op mijn gemak, ervaar het zelf maar eens, heel bijzonder.
MV MV schreef op mei 17, 2023 om 06:56
Wat een ontzettende mooie ervaring was dit. Massage en healing in 1. Echt een aanrader als je verder stappen wilt zetten in je ontwikkeling.
IS IS schreef op mei 17, 2023 om 06:52
Hele fijne behandeling in een prettige sfeer, mooie inzichten gekregen. Martine bedankt, ik kom graag terug voor een droomreis.
EW EW schreef op mei 17, 2023 om 06:49
Fijne massage, maatwerk!
SVSB SVSB schreef op mei 16, 2023 om 13:58
Echt een vakvrouw die intuïtief te werk gaat. Aanrader!