Biografie

 

Martine Moulart, Deurne (B) 26/10/1969

Na mijn studie als dansdocent aan de Fontys Dansacademie in Tilburg werkte ik als danseres en choreograaf. Mijn fascinatie was verstilling, traagheid en werken vanuit Authentic movement; de beweging je lichaam op dat moment wil maken.
Lange tijd werkte ik als dansdocent improvisatie en moderne dans. Daarnaast volgde ik opleidingen in Pilates, Body Mind Centering en Cranio Sacraal therapie.

In de loop der jaren ontwikkelde ik een eigen methode om mensen hun natuurlijk ritme opnieuw te laten ontdekken. Daarbij was het lichaam altijd mijn ingang: een lichaam kan niet liegen.

Daarnaast ontdekte ik dat je alles wat je nodig hebt om in je eigen levensritme te komen, al in je hebt. Je kan de weg vinden om dit weer aan te boren.

Mijn zoektocht naar heelheid en healing bracht me in 2005 bij het sjamanisme. Ik ontdekte dat het sjamanisme altijd al deel van mijn leven was. De natuur was mijn thuis. Toen ik mijn leraar Ahamkara ontmoette vielen er steeds meer puzzelstukken op zijn plaats en ik begon te herinneren. Ik ontdekte in de sjamanistische geneeswijze uit de Altaj de instrumenten om zo diep mogelijk te helen, te transformeren en te leven. Ook voor hen is het lichaam een belangrijk instrument. Het voelt heel natuurlijk, een herinnering die aangeraakt moest worden.

Vanaf dat moment loop ik het pad van het hart en geef ik mijn gekregen universele wijsheid door als wisdom keeper en healer. Tijdens mijn initiatie als medicijnvrouw/sjamaan kreeg ik mijn spirituele naam van mijn leraar Ahamkara; Shining Horse.