Agenda

SEIZOEN 2020

Alle workshops zijn tot betere tijden uitgesteld.

Sjamanistisch stenenorakel

Op 12 maart, 10 april en 12 juni 2020 geef ik korte kennismakingssessies bij Pleiade van het sjamanistische stenenorakel. Sjamanistisch stenenorakel Van 13.30u tot 17u kan je binnenlopen. Je kan ook een afspraak maken voor 1 van die dagen. Kijk op http://www.pleiadetilburg.nl

 

Wijsheid uit het sjamanisme; familie en voorouder healing op 15 maart.

Als we geboren worden komen we in een familie die al een voorgeschiedenis, zijn eigen kracht en dynamiek heeft. Onze ziel heeft onze ouders bewust uit gekozen omdat ze hem de perfecte ervaringen geven. Dat is soms moeilijk te bevatten. Toch geven ze je de juiste kracht en onmacht om je taak hier op aarde te doen.

Wil je meer inzicht in je familie en voorouderlijnen? Wist je dat wat jij heelt doorwerkt op heel je voorouderlijn? Wist je dat je onvoorwaardelijke steun krijgt van je voorouders? Wist je dat je nu je familieboom kan reinigen? En dat dit doorwerkt in je hele familie? Wil je meer contact met je voorouders?

Kom dan op 15 maart naar deze sjamanistische middag van 13.30u tot 17.30u. Op een ontzettend mooie en energetisch krachtige locatie; www.hetzonnelicht.nl in de Lancierstraat 90G in Tilburg. De kosten voor de hele middag zijn 40 euro incl. koffie en thee.

Je bent van harte welkom

Wijsheid uit het sjamanisme op 14 juni.

Het onderwerp van die middag komt op de website als die duidelijk is geworden.

 

Droomreizen in 2020

Dit jaar geef ik een droomreis op vrijdag 31 jan, 27 maart en 15 mei. We komen bij elkaar bij Pleïade in Tilburg.
Meer informatie kan je hieronder op de agenda vinden. Kijk ook op www.pleiadetilburg.nl.  Ongeveer 14 dagen voor de droomreis is dat bekend.

Een droomreis is een oeroud sjamanistisch ritueel om inzicht, genezing en kracht te verkrijgen. Op de krachtige, zuivere en diep helende klanken van mijn drum wordt je mee genomen op een reis in het diepste in jezelf. Tijdens een diepe, intense ontspanning waarbij het denken even wordt uitgezet, kan je ervaren wat je onderbewuste en de Spirits je willen vertellen.

Sjamanistische droomreis; bevrijdt door je verleden op 31 januari.

Het verleden kan je helen. Enkel in het verleden kan je helen. Ervaringen die we als negatief voelen kunnen onbewust en bewust veel invloed hebben op je leven nu. Ze kunnen je leven beheersen. Dan is het tijd om ze te gebruiken om je te helen. We gaan oude ervaringen, overtuigingen en gebeurtenissen opruimen. Daarnaast gaan we de goede momenten, de schatten van jou leven terughalen.

We komen bij elkaar op vrijdag 31 januari 2020 bij Pleiade te Tilburg. Je kan binnen via de achteringang op de Wingerdshoek. We beginnen om 19.30u, inloop vanaf 19.15u. Tot ongeveer 22u.

De kosten zijn 25 euro voor een avond. Er is een 5 rittenkaart voor 115 euro. Er kan ook betaald worden met de meedoeregeling. Graag op voorhand opgeven. De volgende data zijn 27 maart en 15 mei

Een individuele sjamanistische reis kan op afspraak.

Je bent van harte welkom

Martine

Orgaanmassage en/of sjamanistische healing door sjamaan Ahamkara op 19 mei. Deze datum wordt verzet !!!

Op dinsdag 19 mei komt Ahamkara organenmassages en/of sjamanistische healingen geven in mijn praktijk Natuurlijk ritme. Hij is een traditioneel genezer/sjamaan uit de Siberische Altaj. Van hem heb ik o.a. de organenmassages geleerd. Mijn eigen sjamanistische manier van helen is gebaseerd op de wijsheid die ik van hem heb geleerd.

Hij geeft een massage van een 3/4 tot 1 uur. Daar vraagt hij 80 euro voor.  Meer informatie over hem en zijn werk kan je vinden op https://ahamkara.org/en/