Agenda

SEIZOEN 2022

WORKSHOPS

Wijsheid uit het sjamanisme op 21 mei; ontwaken van jou als hele/helende mens.

Intuïtie, invoelen zijn een natuurlijk iets voor ons mensen. In de geschiedenis zijn we dat ergens kwijt geraakt omdat er iets anders nodig was. Nu worden steeds meer mensen gevoeliger, hun intuïtie wordt steeds sterker.  Mensen ontdekken dat ze kunnen helen. Het lijkt op opnieuw geboren worden. Je meer verbonden voelen met je natuur en de wereld/kosmos om je heen. De kwaliteiten en mogelijkheden van ons mensen is onvoorstelbaar groot.

Op deze namiddag gaan we je ontwaken ondersteunen en laten groeien. Dat doen we door sjamanistische rituelen, zachte massage, connectie met totems en droomreizen.

De kosten van de middag zijn 45 euro. Graag op voorhand aanmelden omdat ik werk met een wachtlijst.

De datum is 21 mei van 13.30u tot 17.30u in het Zonnelicht.

 

SJAMANISTISCHE DROOMREIZEN

De droomreizen worden in het najaar gegeven bij het Zonnelicht in Tilburg op vrijdagavonden van 19.30u tot ongeveer 22u. De data zijn 28 jan, 11 maart en 3 juni. Ongeveer 14 dagen ervoor wordt duidelijk wat ritueel er wordt gedaan. In het najaar zijn er nog droomreizen op 23 sept en 18 nov

Een droomreis is een oeroud sjamanistisch ritueel om inzicht, genezing en kracht te verkrijgen. Op de krachtige, zuivere en diep helende klanken van mijn drum wordt je mee genomen op een reis in het diepste in jezelf. Tijdens een diepe, intense ontspanning waarbij het denken even wordt uitgezet, kan je ervaren wat je onderbewuste en de Spirits je willen vertellen.

 

Sjamanistisch harmoniseren van je chacra s

Onze chakra s zijn verbonden met de Spirits van de natuur. Zo is je stuit verbonden, met de Spirit van Water, je buik met Moeder Aarde en, … Het is een prachtige manier om je chakra s te harmoniseren. Je zware energie geef je mee met het water en door de kracht van de wederkerigheid geeft de Spirit van het Water jou graag haar levende energie. Door te geven en ontvangen ontstaat er harmonie in alle energetische centra van je lichaam. Dit is een weldaad voor jou hele zijn. Je voelt je meer in balans en verbonden met de natuur om je heen. Je ervaart te bijzondere uitwisseling die bestaat tussen jou en de natuur om je heen.

We komen bij elkaar op vrijdag 3 juni in de prachtige ruimte van het Zonnelicht in Tilburg. We beginnen om 19.30u, inloop vanaf 19.15u. Tot ongeveer 22u.

De kosten zijn 25 euro voor een avond. Er is een 5 rittenkaart voor 115 euro.

Er kan ook betaald worden met de meedoeregeling. Graag op voorhand opgeven i.v.m. de beperkte aantal plaatsen.  De volgende droomreizen zijn 23 sept en 18 nov. Een individuele sjamanistische reis kan op afspraak in mijn praktijk in Tilburg

Je bent van harte welkom.

Martine Moulart,

06-13029192