Agenda

SEIZOEN 2020

SJAMANISTISCH STENENORAKEL

Af en toe geef ik korte kennismakingssessies bij Pleiade van het sjamanistische stenenorakel. De data zijn 31 juli, 25 sept, 20 nov en 18 dec.  Sjamanistisch stenenorakel Van 13.30u tot 17u kan je binnenlopen. Je kan ook een afspraak maken voor 1 van die dagen. Kijk op http://www.pleiadetilburg.nl

Orgaanmassage en/of sjamanistische healing door sjamaan AHAMKARA op 27 oktober 2020 VOLZET

Op 27 oktober komt Ahamkara organenmassages en/of sjamanistische healingen geven in mijn praktijk Natuurlijk ritme. Hij is een traditioneel genezer/sjamaan uit de Siberische Altaj. Van hem heb ik o.a. de organenmassages geleerd. Mijn eigen sjamanistische manier van helen is gebaseerd op de wijsheid die ik van hem heb geleerd.

Hij geeft een massage van een 3/4 tot 1 uur. Daar vraagt hij 80 euro voor.  Meer informatie over hem en zijn werk kan je vinden op https://ahamkara.org/en/

WORKSHOPS

Wijsheid uit het sjamanisme: Je verbinden met je eigen wijsheid.

Hoe zou het nu toch zijn als je alle kennis en wijsheid die je nodig hebt al in je hebt. Dan kan je vol vertrouwen en vrijheid je eigen koers varen. Ik wil je begeleiden naar die plek waar jou wijsheid en jou weten is, zodat je er steeds meer ervaring en vertrouwen in kan krijgen en het kan gebruiken.

De workshop vindt plaats op 8 november van 13.30u tot 17.30u. Op een ontzettend mooie en energetisch krachtige locatie  www.hetzonnelicht.nl in de Lancierstraat 90G in Tilburg. De kosten voor de hele middag zijn 40 euro incl. koffie en thee.

Betalen met de meedoeregeling is mogelijk.

SJAMANISTISCHE DROOMREIZEN

Dit jaar geef ik een droomreis op vrijdag 17 juli, 28 augustus en 23 oktober. We komen bij elkaar bij Pleïade in Tilburg.
Meer informatie kan je hieronder op de agenda vinden. Kijk ook op www.pleiadetilburg.nl.  Ongeveer 14 dagen voor de droomreis is dat bekend.
Een droomreis is een oeroud sjamanistisch ritueel om inzicht, genezing en kracht te verkrijgen. Op de krachtige, zuivere en diep helende klanken van mijn drum wordt je mee genomen op een reis in het diepste in jezelf. Tijdens een diepe, intense ontspanning waarbij het denken even wordt uitgezet, kan je ervaren wat je onderbewuste en de Spirits je willen vertellen.

Sjamanistische droomreis met de totem hert.

Deze avond gaan we ons verbinden met de totem van het hert. Het is een geweldige totem om je mee te verbinden. Het hert leeft in de bossen en weet er alle geheimen. In verbinding met moeder aarde weet zij de plekken in de natuur te vinden die krachtplaatsen zijn. Het hert staat voor je eigen persoonlijke kracht en potentieel. In deze ceremonie helpt het hert je een natuurplek te vinden waar je weer kan opladen, een plek vol met positieve krachtige vibratie. De stad is als een vampier van je energie. Het hert weet de weg naar oude krachtplaatsen en natuur krachtplaatsen. Die plekken geven je precies de kracht die je nodig hebt op dit moment.

We komen bij elkaar op vrijdag 23 oktober bij Pleiade te Tilburg. Je kan binnen via de achteringang op de Wingerdshoek. We beginnen om 19.30u, inloop vanaf 19.15u. Tot ongeveer 22u.

De kosten zijn 25 euro voor een avond. Er is een 5 rittenkaart voor 115 euro.

Er kan ook betaald worden met de meedoeregeling. Graag op voorhand opgeven. Er zijn nog 4 plaatsen. Een individuele sjamanistische reis kan op afspraak. De volgende datum is 23 oktober.

Je bent van harte welkom.

Martine Moulart,

06-13029192

www.natuurlijkritme.com

 

Sjamanistische droomreis: het pad van je toekomst.

Op de helende, krachtige, zuivere en diepe klanken van mijn drum gaan we contact maken met jou toekomstige pad.

Wil je weten wat jou pad is? Wil je meer duidelijkheid over het pad dat je nu loopt? Of over een situatie waarin je nu bent. Wat is de volgende stap die je kan zetten? Waar droom je over voor je toekomst! Wat is je bestemming hier op aarde? Wil je je meer verbinden met je bestemming/pad? Met je droomlichaam kan je hiermee verbinding maken tijdens de aankomende sjamanistische droomreis.

We komen bij elkaar op vrijdag 28 augustus bij Pleiade te Tilburg. Je kan binnen via de achteringang op de Wingerdshoek. We beginnen om 19.30u, inloop vanaf 19.15u. Tot ongeveer 22u.

De kosten zijn 25 euro voor een avond. Er is een 5 rittenkaart voor 115 euro.

Er kan ook betaald worden met de meedoeregeling. Graag op voorhand opgeven. Een individuele sjamanistische reis kan op afspraak. De volgende datum is 23 oktober.

Je bent van harte welkom.

Martine Moulart,

06-13029192

www.natuurlijkritme.com

VORIGE DROOMREIS

Sjamanistische droomreis; 4 wolven ritueel

Op de krachtige, zuivere en diepe klanken van mijn drum gaan we een sjamanistische droomreis maken onder begeleiding van de Spirits.

Het doel van dit mooie Siberische sjamanistische ritueel uit de Altaj is om je energie sterker te maken en om een sterk beschermend energie veld te ontvangen. Alle 4 de wolven kan je voor een ander doel gebruiken. De witte wolf helpt je in de toekomst om nieuwe dingen te creëren. De grijze wolf leidt je naar moeder aarde. Zij is de beschermer van al wat leeft op onze aarde. De rode wolf is de bewaker van het verleden en kan daardoor transformatie brengen. Hij leert je o.a. om los te laten. De zwarte wolf brengt je naar de bron, hij brengt je spirituele kracht.

We komen bij elkaar op vrijdag 17 juli 2020 bij Pleiade te Tilburg. Je kan binnen via de achteringang op de Wingerdshoek. We beginnen om 19.30u, inloop vanaf 19.15u. Tot ongeveer 22u. Er is maar plaats voor een beperkt aantal mensen op dit moment.

De kosten zijn 25 euro voor een avond. Er is een 5 rittenkaart voor 115 euro. Er kan ook betaald worden met de meedoeregeling. Graag op voorhand opgeven. De volgende data zijn 28 aug en 23 okt.

Een individuele sjamanistische reis kan op afspraak.

Je bent van harte welkom

Martine Moulart,

06-13029192,

www.natuurlijkritme.com

Sjamanistische droomreis; bevrijdt door je verleden op 31 januari.

Het verleden kan je helen. Enkel in het verleden kan je helen. Ervaringen die we als negatief voelen kunnen onbewust en bewust veel invloed hebben op je leven nu. Ze kunnen je leven beheersen. Dan is het tijd om ze te gebruiken om je te helen. We gaan oude ervaringen, overtuigingen en gebeurtenissen opruimen. Daarnaast gaan we de goede momenten, de schatten van jou leven terughalen.

We komen bij elkaar op vrijdag 31 januari 2020 bij Pleiade te Tilburg. Je kan binnen via de achteringang op de Wingerdshoek. We beginnen om 19.30u, inloop vanaf 19.15u. Tot ongeveer 22u.

De kosten zijn 25 euro voor een avond. Er is een 5 rittenkaart voor 115 euro. Er kan ook betaald worden met de meedoeregeling. Graag op voorhand opgeven. De volgende data zijn 27 maart en 15 mei

Een individuele sjamanistische reis kan op afspraak.

Je bent van harte welkom

Martine