Agenda

SEIZOEN 2022

Sjamanistisch orakel op 10 november

Op 10 november ben ik bij Pleiade van 16u tot 20 uur met het sjamanistisch stenenorakel. Het zijn kennismaking sessies van 15 euro voor 30 minuten. Meer info kan je vinden op Stenenorakel

www.pleiadetilburg.nl

 

Sjamanistische wandeling op 29 september en 24 november

In het sjamanisme is de natuur erg belangrijk. Het is onze bron van energie, wijsheid en liefde. De natuur is thuis. Dat wil ik je laten ervaren op deze ochtend. We verzamelen bij de parking van het Klooster Nieuwkerk in Goirle. We verbinden ons met de Spirit van de plek van de Halve maan en zij zal ons op ons pad leiden. Dat wordt een verrassing want iedere keer is anders.

De grote van de groep is maximaal 6 mensen. Ik heb vervoer voor 3 mensen dus het is ook afhankelijk van extra vervoer dat er is. De onkosten zijn 28 euro. Er kan ook betaald worden met de meedoeregeling. We komen samen bij Nieuwkerk om 9.30u en zijn er ongeveer 2u, 2,5u.

Voel je het ook kriebelen, meld je dan aan via info@natuurlijkritme.com of op 0613029192

Vragen zijn altijd welkom.

Martine Moulart Shining Horse

SJAMANISTISCHE DROOMREIZEN

De droomreizen worden in het najaar gegeven bij het Zonnelicht in Tilburg op vrijdagavonden van 19.30u tot ongeveer 22u. De data zijn 23 september en 18 november. Ongeveer 14 dagen ervoor wordt duidelijk wat ritueel er wordt gedaan. In het voorjaar zijn er nog droomreizen op 17 maart en 19 mei.

Een droomreis is een oeroud sjamanistisch ritueel om inzicht, genezing en kracht te verkrijgen. Op de krachtige, zuivere en diep helende klanken van mijn drum wordt je mee genomen op een reis in het diepste in jezelf. Tijdens een diepe, intense ontspanning waarbij het denken even wordt uitgezet, kan je ervaren wat je onderbewuste en de Spirits je willen vertellen.

Sjamanistisch droomreis om te gronden in moeder aarde op 23 september.

Moeder aarde, de Spirit Umai geeft ons liefde, balans, gezondheid, veiligheid en geluk. In verbinding met haar voel je je thuis bij jezelf en in de wereld. Waar je ook bent en wat er ook om je heen gebeurt, je bent verbonden.

In een speciale ceremonie geeft Umai je een blessing. Dat is een soort initiatie om een verbinding met haar te maken of je verbinding te verdiepen. Verder gaan we ervaren om de spirit van een plek te voelen en ermee te werken.

We komen bij elkaar op vrijdag 23 september in de prachtige ruimte van het Zonnelicht in Tilburg. We beginnen om 19.30u, inloop vanaf 19.15u. Tot ongeveer 22u.

De kosten zijn 28 euro voor een avond. Er is een 5 rittenkaart voor 120 euro. Je kan deze kaart gebruiken voor de droomreizen en voor de sjamanistische wandelingen op 29 sept en 24 nov. Er kan ook betaald worden met de meedoeregeling. Graag op voorhand opgeven i.v.m. de beperkte aantal plaatsen.  De volgende droomreizen zijn 18 nov 2022 en 17 maart en 19 mei 2023.

Een individuele sjamanistische reis kan op afspraak in mijn praktijk in Tilburg

Je bent van harte welkom.

Martine Moulart

06-13029192

 

Sjamanistisch harmoniseren van je chacra s op 3 juni.

Onze chakra s zijn verbonden met de Spirits van de natuur. Zo is je stuit verbonden, met de Spirit van Water, je buik met Moeder Aarde en, … Het is een prachtige manier om je chakra s te harmoniseren. Je zware energie geef je mee met het water en door de kracht van de wederkerigheid geeft de Spirit van het Water jou graag haar levende energie. Door te geven en ontvangen ontstaat er harmonie in alle energetische centra van je lichaam. Dit is een weldaad voor jou hele zijn. Je voelt je meer in balans en verbonden met de natuur om je heen. Je ervaart te bijzondere uitwisseling die bestaat tussen jou en de natuur om je heen.

We komen bij elkaar op vrijdag 3 juni in de prachtige ruimte van het Zonnelicht in Tilburg. We beginnen om 19.30u, inloop vanaf 19.15u. Tot ongeveer 22u.

De kosten zijn 25 euro voor een avond. Er is een 5 rittenkaart voor 115 euro.

Er kan ook betaald worden met de meedoeregeling. Graag op voorhand opgeven i.v.m. de beperkte aantal plaatsen.  De volgende droomreizen zijn 23 sept en 18 nov. Een individuele sjamanistische reis kan op afspraak in mijn praktijk in Tilburg

Je bent van harte welkom.

Martine Moulart,

06-13029192