Agenda

SEIZOEN 2023

Sjamanistisch orakel bij Ananada.

Op 8 juni, 6 juli, 7 sept, 5 okt, 9 nov en 7 dec van 14u tot 17u kan je me vinden in de winkel van Ananda met het sjamanistisch orakel. Meer informatie kan je vinden op https://www.ananda.nl/winkels/ananda-tilburg/en op Stenenorakel

Wijsheid uit het sjamanisme: familie en voorouders healing in Lievegem (B)

Als we geboren worden komen we in een familie die al een voorgeschiedenis, zijn eigen kracht en dynamiek heeft. Onze ziel heeft onze ouders bewust uit gekozen omdat ze hem de perfecte ervaringen geven. Dat is soms moeilijk te bevatten. Toch geven ze je de juiste kracht en onmacht om je taak hier op aarde te doen.

Wil je meer inzicht in je familie en voorouderlijnen? Wist je dat wat jij heelt doorwerkt op heel je voorouderlijn? Wist je dat je onvoorwaardelijke steun krijgt van je voorouders? Wist je dat je nu je familieboom kan reinigen? En dat dit doorwerkt in je hele familie? Wil je meer contact met je voorouders?

 

Begeleiding: Martine Moulart  van Natuurlijk Ritme (Nederland) en Annelies Planckaert van Qimoonyoga (B)
Zondag 16 april 2023 van 10u tot 16u
Bijdrage: 95 euro 

Locatie: praktijk Qimoonyoga Verbindingsweg 82 , Lievegem
Meer informatie kan je vinden op
https://www.qimoonyoga.be/contact-8

 

Sjamanistische wandeling op 26 januari, 20 april 2023 en 22 juni

In het sjamanisme is de natuur erg belangrijk. Het is onze bron van energie, wijsheid en liefde. De natuur is thuis. Dat wil ik je laten ervaren op deze ochtend. We verzamelen bij de parking van het Klooster Nieuwkerk in Goirle. We verbinden ons met de Spirit van de plek van de Halve maan en zij zal ons op ons pad leiden. Dat wordt een verrassing want iedere keer is anders.

De grote van de groep is maximaal 4 mensen. Ik heb vervoer voor 3 mensen dus het is ook afhankelijk van extra vervoer dat er is. De onkosten zijn 28 euro. Er kan ook betaald worden met de meedoeregeling. We komen samen bij Nieuwkerk om 9.30u en zijn er ongeveer 2u, 2,5u.

Voel je het ook kriebelen, meld je dan aan via info@natuurlijkritme.com of op 0613029192

 Vragen zijn altijd welkom.

Martine Moulart Shining Horse

 

SJAMANISTISCHE DROOMREIZEN

De droomreizen worden in het voorjaar gegeven bij het Zonnelicht in Tilburg op vrijdagavonden van 19.30u tot ongeveer 22u.  Dat is op 17 maart . Ongeveer 14 dagen ervoor wordt duidelijk wat ritueel er wordt gedaan.

Een droomreis is een oeroud sjamanistisch ritueel om inzicht, genezing en kracht te verkrijgen. Op de krachtige, zuivere en diep helende klanken van mijn drum wordt je mee genomen op een reis in het diepste in jezelf. Tijdens een diepe, intense ontspanning waarbij het denken even wordt uitgezet, kan je ervaren wat je onderbewuste en de Spirits je willen vertellen.

Droomreizen kunnen ook op aanvraag voor een groep. Individueel zijn ze op mijn praktijk.

Droomreis met de 4 elementen

Laat je reinigen en opladen door de 4 elementen. De natuur is een bron van oneindige energie. Het is onze natuur om in verbinding en interactie te leven met alle elementen.

We komen bij elkaar op vrijdag 17 maart in de prachtige ruimte van het Zonnelicht in Tilburg. We beginnen om 19.30u, inloop vanaf 19.15u. Tot ongeveer 22u.

De kosten zijn 28 euro voor een avond.

Er kan ook betaald worden met de meedoeregeling. Graag op voorhand opgeven i.v.m. de beperkte aantal plaatsen.

De volgende droomreis is op 19 mei. Een individuele sjamanistische reis kan op afspraak in mijn praktijk in Tilburg

Je bent van harte welkom.

Martine Moulart,

06-13029192

Sjamanistisch soulretrieval op 18 november

In het sjamanisme weten we dat je gedurende je leven delen van je ziel kan verliezen. In de droomreis gaan we de delen die je verloren bent in het verleden terug ophalen en verenigen met jezelf. Oordelen, opmerkingen, nare situaties en trauma s nemen een deel van onze energie weg. Als bv iemand tegen je zegt dat je niet kan leren en je gelooft dat, dan gaat er op dat moment energie bij je weg. Als dat veel gebeurt laat je een deel van je ziel achter bij die herhalende situaties. In de droomwereld kan je terug reizen in de tijd om dat deel weer terug te halen. Dat is een speciale heling waar je jezelf weer heel maakt.

We komen bij elkaar op vrijdag 18 november in de prachtige ruimte van het Zonnelicht in Tilburg. We beginnen om 19.30u, inloop vanaf 19.15u. Tot ongeveer 22u.

De kosten zijn 28 euro voor een avond. Er is een 5 rittenkaart voor 120 euro. Je kan deze kaart gebruiken voor de droomreizen en voor de sjamanistische wandelingen op  24 nov. Er kan ook betaald worden met de meedoeregeling. Graag op voorhand opgeven i.v.m. de beperkte aantal plaatsen.  De volgende droomreizen zijn op 17 maart en 19 mei 2023.

Een individuele sjamanistische reis kan op afspraak in mijn praktijk in Tilburg

Je bent van harte welkom.

Martine Moulart

06-13029192

Sjamanistisch droomreis om te gronden in moeder aarde op 23 september.

Moeder aarde, de Spirit Umai geeft ons liefde, balans, gezondheid, veiligheid en geluk. In verbinding met haar voel je je thuis bij jezelf en in de wereld. Waar je ook bent en wat er ook om je heen gebeurt, je bent verbonden.

In een speciale ceremonie geeft Umai je een blessing. Dat is een soort initiatie om een verbinding met haar te maken of je verbinding te verdiepen. Verder gaan we ervaren om de spirit van een plek te voelen en ermee te werken.

We komen bij elkaar op vrijdag 23 september in de prachtige ruimte van het Zonnelicht in Tilburg. We beginnen om 19.30u, inloop vanaf 19.15u. Tot ongeveer 22u.

De kosten zijn 28 euro voor een avond. Er is een 5 rittenkaart voor 120 euro. Je kan deze kaart gebruiken voor de droomreizen en voor de sjamanistische wandelingen op 29 sept en 24 nov. Er kan ook betaald worden met de meedoeregeling. Graag op voorhand opgeven i.v.m. de beperkte aantal plaatsen.  De volgende droomreizen zijn 18 nov 2022 en 17 maart en 19 mei 2023.

Een individuele sjamanistische reis kan op afspraak in mijn praktijk in Tilburg

Je bent van harte welkom.

Martine Moulart

06-13029192