Agenda

SEIZOEN 2021

In het najaar geef ik weer korte kennismakingsmassages bij de eigentijdse winkel Pleiade in Tilburg. Dat is op een vrijdagmiddag van 13.30u tot 17u. Daar kan je een ontspanningsmassage, orgaanmassage en/of reading krijgen van een half uur voor de kennismakingsprijs van 15 euro. De data zijn 24 sept, 22 okt, 19 nov en 17 dec. Je kan gewoon binnenlopen of een plek reserveren op 06-13029192 of stuur een mail naar info@natuurlijkritme.com

 

WORKSHOPS

Wijsheid uit het sjamanisme op 14 november; ontwaken van jou als hele/helende mens.

Intuïtie, invoelen zijn een natuurlijk iets voor ons mensen. In de geschiedenis zijn we dat ergens kwijt geraakt omdat er iets anders nodig was. Nu worden steeds meer mensen gevoeliger, hun intuïtie wordt steeds sterker.  Mensen ontdekken dat ze kunnen helen. Het lijkt op opnieuw geboren worden. Je meer verbonden voelen met je natuur en de wereld/kosmos om je heen. De kwaliteiten en mogelijkheden van ons mensen is onvoorstelbaar groot.

Op deze zondag gaan we je ontwaken ondersteunen en laten groeien. Dat doen we door sjamanistische rituelen, zachte massage, connectie met totems en droomreizen.

De kosten van de hele dag zijn 90 euro. Graag op voorhand aanmelden omdat ik werk met een wachtlijst.

De datum is 14 november van 10.00u tot 16u in het Zonnelicht.

 

SJAMANISTISCHE DROOMREIZEN

De droomreizen worden in het najaar gegeven bij het Zonnelicht in Tilburg op vrijdagavonden van 19.30u tot ongeveer 22u. De data zijn 17 sept, 15 okt en 10 dec. Ongeveer 14 dagen ervoor wordt duidelijk wat ritueel er wordt gedaan.

Een droomreis is een oeroud sjamanistisch ritueel om inzicht, genezing en kracht te verkrijgen. Op de krachtige, zuivere en diep helende klanken van mijn drum wordt je mee genomen op een reis in het diepste in jezelf. Tijdens een diepe, intense ontspanning waarbij het denken even wordt uitgezet, kan je ervaren wat je onderbewuste en de Spirits je willen vertellen.

Droomreis met de totem Slang

De Slang is een krachtige totem om je mee te verbinden. Totem Slang heeft bij veel oorspronkelijke stammen een betekenis en wordt veel in rituelen gebruikt. Deze avond gaan we werken met het medicijn van transformatie van totem Slang. Eerst gaan we onze nieuwe huid afleggen en dan gaan we ons verbinden met onze eigen Kundalini/levens energie die de slang kan wakker maken in ons bekken.

We komen bij elkaar op vrijdag 15 oktober in de prachtige ruimte van het Zonnelicht in Tilburg. We beginnen om 19.30u, inloop vanaf 19.15u. Tot ongeveer 21.30u.

De kosten zijn 25 euro voor een avond. Er is een 5 rittenkaart voor 115 euro.

Er kan ook betaald worden met de meedoeregeling. Graag op voorhand opgeven ivm beperkte aantal plaatsen.  Een individuele sjamanistische reis kan op afspraak. De volgende datum is 10 december.

Je bent van harte welkom.

Martine Moulart