Agenda

SEIZOEN 2021

In het najaar geef ik weer korte kennismakingsmassages bij de eigentijdse winkel Pleiade in Tilburg. Dat is op een vrijdagmiddag van 13.30u tot 17u. Daar kan je een ontspanningsmassage, orgaanmassage en/of reading krijgen van een half uur voor de kennismakingsprijs van 15 euro. De data zijn 24 sept, 22 okt, 19 nov en 17 dec. Je kan gewoon binnenlopen of een plek reserveren op 06-13029192 of stuur een mail naar info@natuurlijkritme.com

Orgaanmassage en/of sjamanistische healing door sjamaan AHAMKARA op 4 oktober 2021

Op maandag 4 oktober komt Ahamkara organenmassages en/of sjamanistische healingen geven in mijn praktijk Natuurlijk ritme. Hij is een traditioneel genezer/sjamaan uit de Siberische Altaj. Van hem heb ik o.a. de organenmassages geleerd. Mijn eigen sjamanistische manier van helen is gebaseerd op de wijsheid die ik van hem heb geleerd.

Hij geeft een massage van een 3/4 tot 1 uur. Daar vraagt hij 80 euro voor.  Meer informatie over hem en zijn werk kan je vinden op https://ahamkara.org/en/

WORKSHOPS

14 november is er een nieuwe workshop vanuit wijsheid uit het sjamanisme.
Dit zal een hele dag zijn van 10u tot 17u. De inhoud wordt tegen die tijd duidelijk.

Vorige workshop

30 mei Wijsheid uit het sjamanisme; dromen, voelen en intuïtie als kompas.

VOL

Deze middag gaan we het belang van voelen/intuïtie en droomreizen maken ontdekken. In het sjamanisme gebruiken we altijd droomreizen voor heling en inzicht. Tijdens een droomreis ga je in een lichte trance. De trance geeft je de mogelijkheid om voorbij de fysieke werkelijkheid te komen. Daar vind je de droomwereld waar je kan zien hoe dingen echt zijn. Een waarheid die veel/alle wijsheid heeft. Contact met de droomwereld brengt je dichter bij jezelf, geeft vreugde, het leven wordt makkelijker en duidelijker, het draagt bij tot een gelukkig leven. We gaan die mogelijkheid van dromen en reizen versterken en verdiepen op deze middag. Je bent van harte welkom!

De kosten van de middag zijn 40 euro. Graag op voorhand aanmelden omdat ik verwacht dat er nog een beperkt aantal mensen zal kunnen deelnemen. Aanmelden kan bij Martine Moulart, info@natuurlijkritme.com of 0613029192

De datum is 30 mei van 13.30u tot 17u in het Zonnelicht.

 

SJAMANISTISCHE DROOMREIZEN

De droomreizen worden in het najaar gegeven bij het Zonnelicht in Tilburg op vrijdagavonden van 19.30u tot ongeveer 22u. De data zijn 17 sept, 15 okt en 10 dec. Ongeveer 14 dagen ervoor wordt duidelijk wat ritueel er wordt gedaan.

Een droomreis is een oeroud sjamanistisch ritueel om inzicht, genezing en kracht te verkrijgen. Op de krachtige, zuivere en diep helende klanken van mijn drum wordt je mee genomen op een reis in het diepste in jezelf. Tijdens een diepe, intense ontspanning waarbij het denken even wordt uitgezet, kan je ervaren wat je onderbewuste en de Spirits je willen vertellen.

 

Droomreis met de totem Kraai

Kraai is een sterke totem die in veel culturen staat voor magie. In het sjamanisme werken we met dieren totems. Als je een kraai ziet komt ze een boodschap brengen, jou medicijn. Het kan betekenen dat er magie in je leven komt. Het kan ook een verandering/transformatie in je leven betekenen. We gaan ons eerst verbinden met de totem kraai en daarna doen we een ritueel van transformatie met het medicijn van kraai.

We komen bij elkaar op vrijdag 17 september in de prachtige ruimte van het Zonnelicht in Tilburg. We beginnen om 19.30u, inloop vanaf 19.15u. Tot ongeveer 22u.

De kosten zijn 25 euro voor een avond. Er is een 5 rittenkaart voor 115 euro.

Er kan ook betaald worden met de meedoeregeling. Graag op voorhand opgeven ivm beperkte aantal plaatsen.  Een individuele sjamanistische reis kan op afspraak. De volgende datum is 15 oktober.

Je bent van harte welkom.

Martine Moulart,

06-13029192

 

 

Vorige droomreizen

Sjamanistische droomreis met de totem hert.

Deze avond gaan we ons verbinden met de totem van het hert. Het is een geweldige totem om je mee te verbinden. Het hert leeft in de bossen en weet er alle geheimen. In verbinding met moeder aarde weet zij de plekken in de natuur te vinden die krachtplaatsen zijn. Het hert staat voor je eigen persoonlijke kracht en potentieel. In deze ceremonie helpt het hert je een natuurplek te vinden waar je weer kan opladen, een plek vol met positieve krachtige vibratie. De stad is als een vampier van je energie. Het hert weet de weg naar oude krachtplaatsen en natuur krachtplaatsen. Die plekken geven je precies de kracht die je nodig hebt op dit moment.

We komen bij elkaar op vrijdag 23 oktober bij Pleiade te Tilburg. Je kan binnen via de achteringang op de Wingerdshoek. We beginnen om 19.30u, inloop vanaf 19.15u. Tot ongeveer 22u.

De kosten zijn 25 euro voor een avond. Er is een 5 rittenkaart voor 115 euro.

Er kan ook betaald worden met de meedoeregeling. Graag op voorhand opgeven. Er zijn nog 4 plaatsen. Een individuele sjamanistische reis kan op afspraak. De volgende datum is 23 oktober.

Je bent van harte welkom.

Martine Moulart,

06-13029192

www.natuurlijkritme.com

 

Sjamanistische droomreis: het pad van je toekomst.

Op de helende, krachtige, zuivere en diepe klanken van mijn drum gaan we contact maken met jou toekomstige pad.

Wil je weten wat jou pad is? Wil je meer duidelijkheid over het pad dat je nu loopt? Of over een situatie waarin je nu bent. Wat is de volgende stap die je kan zetten? Waar droom je over voor je toekomst! Wat is je bestemming hier op aarde? Wil je je meer verbinden met je bestemming/pad? Met je droomlichaam kan je hiermee verbinding maken tijdens de aankomende sjamanistische droomreis.

We komen bij elkaar op vrijdag 28 augustus bij Pleiade te Tilburg. Je kan binnen via de achteringang op de Wingerdshoek. We beginnen om 19.30u, inloop vanaf 19.15u. Tot ongeveer 22u.

De kosten zijn 25 euro voor een avond. Er is een 5 rittenkaart voor 115 euro.

Er kan ook betaald worden met de meedoeregeling. Graag op voorhand opgeven. Een individuele sjamanistische reis kan op afspraak. De volgende datum is 23 oktober.

Je bent van harte welkom.

Martine Moulart,

06-13029192

www.natuurlijkritme.com

 

Sjamanistische droomreis; 4 wolven ritueel

Op de krachtige, zuivere en diepe klanken van mijn drum gaan we een sjamanistische droomreis maken onder begeleiding van de Spirits.

Het doel van dit mooie Siberische sjamanistische ritueel uit de Altaj is om je energie sterker te maken en om een sterk beschermend energie veld te ontvangen. Alle 4 de wolven kan je voor een ander doel gebruiken. De witte wolf helpt je in de toekomst om nieuwe dingen te creëren. De grijze wolf leidt je naar moeder aarde. Zij is de beschermer van al wat leeft op onze aarde. De rode wolf is de bewaker van het verleden en kan daardoor transformatie brengen. Hij leert je o.a. om los te laten. De zwarte wolf brengt je naar de bron, hij brengt je spirituele kracht.

We komen bij elkaar op vrijdag 17 juli 2020 bij Pleiade te Tilburg. Je kan binnen via de achteringang op de Wingerdshoek. We beginnen om 19.30u, inloop vanaf 19.15u. Tot ongeveer 22u. Er is maar plaats voor een beperkt aantal mensen op dit moment.

De kosten zijn 25 euro voor een avond. Er is een 5 rittenkaart voor 115 euro. Er kan ook betaald worden met de meedoeregeling. Graag op voorhand opgeven. De volgende data zijn 28 aug en 23 okt.

Een individuele sjamanistische reis kan op afspraak.

Je bent van harte welkom

Martine Moulart,

06-13029192,

www.natuurlijkritme.com

Sjamanistische droomreis; bevrijdt door je verleden op 31 januari.

Het verleden kan je helen. Enkel in het verleden kan je helen. Ervaringen die we als negatief voelen kunnen onbewust en bewust veel invloed hebben op je leven nu. Ze kunnen je leven beheersen. Dan is het tijd om ze te gebruiken om je te helen. We gaan oude ervaringen, overtuigingen en gebeurtenissen opruimen. Daarnaast gaan we de goede momenten, de schatten van jou leven terughalen.

We komen bij elkaar op vrijdag 31 januari 2020 bij Pleiade te Tilburg. Je kan binnen via de achteringang op de Wingerdshoek. We beginnen om 19.30u, inloop vanaf 19.15u. Tot ongeveer 22u.

De kosten zijn 25 euro voor een avond. Er is een 5 rittenkaart voor 115 euro. Er kan ook betaald worden met de meedoeregeling. Graag op voorhand opgeven. De volgende data zijn 27 maart en 15 mei

Een individuele sjamanistische reis kan op afspraak.

Je bent van harte welkom

Martine