Agenda

SEIZOEN 2018-2019

Kennismakingsmassage bij Pléiade

Ik ben in 2019 maar sporadisch bij Pleiade omdat ik een bijscholing van een jaar volg. Als een mogelijkheid ontstaat zet ik die op de website en op FB. Zoals op 28 juni van 13u tot 17u. Op afspraak of gewoon binnen lopen

Workshop sjamanistische Hotstone massage, komt weer in 2020.

Deze ochtend gaan we elkaar een heerlijke Hotstone massage geven en ontvangen. In enkele sjamanistische tradities wordt deze methode al eeuwen gebruikt. Hotstone massage geeft een hele diepe reiniging en ontspanning van je hele lichaam. Het stimuleert je bloedsomloop en ondersteund je ontgiftingsproces. Ideaal dus om bijvoorbeeld een reinigingskuur te ondersteunen. Tijdens de massage kan je tot inzichten komen.

De stenen die ik gebruik zijn vulkanische stenen; obsidiaan en basalt. Basalt helpt het lichaam om zware energie af te voeren. Ze geven ook kracht en stabiliteit.

De ochtend gaat door op 16 juni in de Rode Amaryllis aan de Leharstraat 120 te Tilburg. We beginnen om 10u en we eindigen om 13u. De kosten voor deze ochtend zijn 25 euro. Er zijn nog enkele plekken vrij.

 Orgaanmassage door Ahamkara op 9 december.

Op maandag 9 december komt Ahamkara organenmassages geven in de praktijk van Natuurlijk ritme. Hij is een traditioneel genezer/sjamaan uit de Siberische Altaj. Van hem heb ik o.a. de organenmassages geleerd. Hij kan heel goed een diagnose maken. Hij geeft een massage van een 3/4 tot 1 uur. Daar vraagt hij 80 euro voor.  Meer informatie over hem en zijn werk kan je vinden op www.ahamkara.org

Wijsheid uit het sjamanisme: Leef je dromen.

Je toekomst is niet enkel toeval. In het sjamanisme uit de Altaj vinden ze het slim om je toekomst te dromen zodat het universum weet hoe ze je kunnen helpen om je dromen te verwezenlijken.

Deze zondagmiddag gaan we eerst oude patronen en overtuigingen die je tegenhouden op een zachte manier los laten en reinigen.  Daarna zijn we klaar om ons te verbinden met onze dromen en verlangens. Die verbinding geeft je meer bewustzijn, inzicht en focus. Uiteindelijk kan je vanuit liefde voor jezelf je hart volgen.

Datum: 30 juni van 13.30u tot 17.00u

Waar: www.hetzonnelicht.nl in de Lancierstraat 90G in Tilburg

Prijs: 35 euro voor de hele middag

Betalen met de meedoeregeling is mogelijk.

 

 

Trancereis in het voorjaar 2019

Dit jaar geef ik een trancereis op vrijdag 17 mei, 14 juni, 30 aug, 27 sept, 25 okt, 22 nov en 13 dec . We komen bij elkaar bij Pleïade in Tilburg.
Meer informatie kan je hieronder op de agenda vinden. Kijk ook op www.pleiadetilburg.nl.  Ongeveer 14 dagen voor de trancereis is dat bekend.

Een trancereis is een oeroud sjamanistisch ritueel om inzicht, genezing en kracht te verkrijgen. Op de krachtige, zuivere en diep helende klanken van de drum wordt je mee genomen op een reis in het diepste in jezelf. Tijdens een diepe, intense ontspanning waarbij het denken even wordt uitgezet, kan je ervaren wat je onderbewuste en de Spirits je willen vertellen.

Sjamanistische droomreis met de Spirit van het hert.

 Op de krachtige, zuivere en diepe klanken van mijn drum gaan we op reis naar de Spirit van het hert. Het hert is een belangrijk krachtdier in het Siberisch sjamanisme. Via de Spirit van het hert kan je verbinding maken met de kwaliteiten van moeder aarde.

Het hert staat voor zachtheid, het ontwaken van je hart en harmonie. Het hert heeft een sensibiliteit die zijn kracht is en als kompas dient in zijn leven. Een hert heeft een speelsheid als een kind en verbind je met je innerlijke kind. Daarnaast is een hert ook krachtig en heeft een groot doorzettingsvermogen. Tijdens de droomreis gaan we ons met al deze kwaliteiten verbinden zodat ze in jezelf kunnen ontwaken en versterken.

We komen bij elkaar op vrijdag 14 juni 2019 bij Pleiade te Tilburg. Je kan binnen via de achteringang op de Wingerdshoek. We beginnen om 19.30u, inloop vanaf 19.15u. Tot ongeveer 22u.

De kosten zijn 25 euro voor een avond. Er is een 5 rittenkaart voor 115 euro. Er kan ook betaald worden met de meedoeregeling. Graag op voorhand opgeven. Een individuele sjamanistische reis kan op afspraak. We reizen iedere maand. Volgende data zijn 30 aug, 27 sept, 25okt, 22 nov en 13 dec.

Je bent van harte welkom

Martine Moulart,

06-13029192,

www.natuurlijkritme.com

Sjamanistische droomreis om je persoonlijke kracht te verhogen.

Op de krachtige, zuivere en diepe klanken van mijn drum gaan we op reis naar je persoonlijke kracht. Hoe is het daarmee? Wat kan je doen om je kracht te versterken? In het Altaj sjamanisme is het symbool voor je persoonlijke kracht de Spirit van het hert. Je persoonlijke kracht is een deel van je ziel. Het is ons fundament dat we nodig hebben om dingen te realiseren in ons leven.

We komen bij elkaar op vrijdag 17 mei 2019 bij Pleiade te Tilburg. Je kan binnen via de achteringang op de Wingerdshoek. We beginnen om 19.30u, inloop vanaf 19.15u. Tot ongeveer 22u.

De kosten zijn 25 euro voor een avond. Er is een 5 rittenkaart voor 115 euro.Er kan ook betaald worden met de meedoeregeling. Graag op voorhand opgeven. Een individuele sjamanistische reis kan op afspraak. We reizen iedere maand. Volgende data zijn 14 juni, 30 aug, 27 sept, 25okt, 22 nov en 13 dec.

Je bent van harte welkom.

Martine Moulart, 06-13029192

www.natuurlijkritme.com

Sjamanistische droomreis: Welke stappen kan je zetten op jou pad?  

AFGELAST

Op de helende, krachtige, zuivere en diepe klanken van mijn drum gaan we contact maken met het door jou te lopen pad.

Wil je weten wat jou pad is? Wil je meer duidelijkheid over het pad dat je nu loopt? Of over een situatie waarin je nu bent. Wat is de volgende stap die je kan zetten? Wat wil je neerzetten op aarde? Wat is je bestemming hier op aarde? Wil je je meer verbinden met je bestemming/pad? Met je droomlichaam kan je hiermee verbinding maken tijdens de aankomende sjamanistische droomreis.

We komen bij elkaar op vrijdag 12 april 2019 bij Pleiade te Tilburg. Je kan binnen via de achteringang op de Wingerdshoek. We beginnen om 19.30u, inloop vanaf 19.15u. Tot ongeveer 22u.

De kosten zijn 25 euro voor een avond. Er is een 5 rittenkaart voor 115 euro.

Er kan ook betaald worden met de meedoeregeling. Graag op voorhand opgeven. Een individuele sjamanistische reis kan op afspraak. We reizen iedere maand. Volgende data zijn 17 mei, 14 juni, 30 augustus, 27 september, 25 oktober, 22 november en 13 december.

Je bent van harte welkom.

Martine Moulart,

06-13029192

www.natuurlijkritme.com

Sjamanistische droomreis om je familieboom te reinigen.

Op de krachtige, zuivere en helende klanken van mijn drum gaan we jou familieboom reinigen.

Je wordt geboren in een familie die lief en leed kent en heeft gekend. Positieve en negatieve patronen krijg je mee bij je geboorte en in de loop van je leven. Die patronen hebben erg veel invloed op je leven. Door je familieboom te reinigen kunnen negatieve patronen geheeld worden vanuit je voorouders tot nu en in de toekomst. Waardevolle karaktereigenschappen van je familie kunnen groeien. Je komt tot een nieuwe verbinding met je familie waarbij pijn en verdriet minder aan je trekken en waardoor je meer meester van je eigen leven bent.

We komen bij elkaar op vrijdag 8 maart 2019 bij Pleiade te Tilburg. Je kan binnen via de achteringang op de Wingerdshoek. We beginnen om 19.30u, inloop vanaf 19.15u. Tot ongeveer 22u.

De kosten zijn 25 euro voor een avond. Er is een 5 rittenkaart voor 115 euro.

Er kan ook betaald worden met de meedoeregeling. Graag op voorhand opgeven. Een individuele sjamanistische reis kan op afspraak. We reizen iedere maand. Volgende data zijn 12 april, 10 mei en 14 juni.

Je bent van harte welkom.

Martine Moulart, 06-13029192

www.natuurlijkritme.com

 

Sjamanistische droomreis met de intentie om in vrijheid te leven.

Op de krachtige, zuivere en diepe klanken van mijn drum gaan we op reis met Umai.

Umai/moeder aarde nodigt je uit om samen met haar jou eigen plek te maken waar je veilig en geborgen bent. Zo verbind je jezelf met je eigen geborgenheid en omhulling. Veiligheid is een basis om in vrijheid te kunnen leven. De plek wordt gecreëerd in de droomwereld. In het sjamanisme worden wensen en nieuwe ideeën eerst gedroomd in de droomwereld. Dan kunnen de Spirits je helpen om je wensen en verlangens te verwezenlijken in de materiële/aardse wereld.

We komen bij elkaar op vrijdag 8 februari 2019 bij Pleiade te Tilburg. Je kan binnen via de achteringang op de Wingerdshoek. We beginnen om 19.30u, inloop vanaf 19.15u. Tot ongeveer 22u.

De kosten zijn 25 euro voor een avond. Er is een 5 rittenkaart voor 115 euro.

Er kan ook betaald worden met de meedoeregeling. Graag op voorhand opgeven. Een individuele sjamanistische reis kan op afspraak.

Je bent van harte welkom.

Martine Moulart, 06-13029192

www.natuurlijkritme.com

Trancereis met La Loba, je wilde natuur op 11 januari 2019

Op de krachtige, zuivere en diepe klanken van mijn drum gaan we op reis met La Loba.

Het is een verhaal van Clarissa Pinkola Estes. La Loba is een oude vrouw die leeft in een verborgen grot. Het enige dat La Loba doet is het verzamelen van beenderen. Haar grot is gevuld met beenderen van allerlei woestijndieren, maar haar specialiteit is de wolf. Ze kruipt door de bergen en rivierbeddingen op zoek naar wolvenbeenderen. Als ze boven de botten zingt komt het dier weer tot leven en transformeert tot een mens.

Tijdens deze droomreis maak je een dieper contact met je eigen wilde natuur.

We komen bij elkaar op vrijdag 11 januari 2019 bij Pleiade te Tilburg. Je kan binnen via de achteringang op de Wingerdshoek. We beginnen om 19.30u, inloop vanaf 19.15u. Tot ongeveer 22u.

De kosten zijn 25 euro voor een avond. Er is een 5 rittenkaart voor 115 euro.Er kan ook betaald worden met de meedoeregeling. Graag op voorhand opgeven. Een individuele sjamanistische reis kan op afspraak.

Je bent van harte welkom.

Martine Moulart, 06-13029192

www.natuurlijkritme.com

 

 

Trancereizen in 2018

Sjamanistische reis voor een diepe reiniging van zware energie.

Je neemt veel energie op die niet van jou is. Die zware energie kan veel invloed op je hebben. Sjamanen reinigen hun lichaam en aura iedere avond om de invloeden van de dag achter te laten en s nachts niet mee in de droomwereld te nemen.

Tijdens de sjamanistische reis neem ik jullie mee naar het Siberische Altaj gebergte bij de heilige rivier Katun. Daar reizen we in een grot en de Spirit en haar prachtige energie helpt je om los te laten. Je kan energie, pijn en gewoontes die je al lang met je mee draagt, diep los laten.

We komen bij elkaar op vrijdag 30 november bij Pleiade te Tilburg. Je kan binnen via de achteringang op de Wingerdshoek. We beginnen om 19.30u, inloop vanaf 19.15u. Tot ongeveer 22u.

De kosten zijn 25 euro voor een avond. Er is een 5 rittenkaart voor 115 euro.

Er kan ook betaald worden met de meedoeregeling. Graag op voorhand opgeven. Een individuele sjamanistische reis kan op afspraak.

Je bent van harte welkom.

Martine Moulart, 06-13029192

www.natuurlijkritme.com

Sjamanistische trancereis to your inner space

VOL

In ons aardse leven hebben we 2 opdrachten. Ten eerste onze fysieke realiteit opbouwen waarin we leven. Ten tweede het creëren van onszelf. De zelf die in ons zit, verbonden met de bron, het diepste van jezelf, je thuis. Beide opdrachten vragen evenveel aandacht. De balans houden is heilig voor jou.

Met die innerlijke zelf gaan we verbinding maken en vanuit je diepste binnenste weer met je buitenwereld. Voor de verbinding werken we met de Spirit van het meer.

We komen bij elkaar op vrijdag 2 november bij Pleiade te Tilburg. Je kan binnen via de achteringang op de Wingerdshoek. We beginnen om 19.30u, inloop vanaf 19.15u. Tot ongeveer 22u.

De kosten zijn 25 euro voor een avond. Er is een 5 rittenkaart voor 115 euro.

Er kan ook betaald worden met de meedoeregeling. Graag op voorhand opgeven. Een individuele trancereis kan op afspraak.

Je bent van harte welkom.

Martine Moulart, 06-13029192

Sjamanistische trancereis op 5 oktober; krachtplekken

In het sjamanisme werken we met krachtplekken. Iedere plek heeft een eigen Spirit/energie. Als je contact maakt met die Spirit kan die je boodschappen, healing of inzicht geven.

Op sommige plekken in de wereld is de sluier tussen de zichtbare en de minder zichtbare wereld dunner. Dat zijn krachtplekken zoals bij Stonehenge, de Altaj, Machu Picchu,… . Ook plaatsen waar je je toe aangetrokken voelt hebben je iets te vertellen, de Spirits van een plek in de natuur, de Spirit van de grond waar je huis opstaat. Je kan ook zelf een krachtplek maken in je tuin of huis. Dat gaan we verkennen deze avond.

We komen bij elkaar op vrijdag 5 oktober bij Pleiade te Tilburg. Je kan binnen via de achteringang op de Wingerdshoek. We beginnen om 19.30u, inloop vanaf 19.15u. Tot ongeveer 22u.

De kosten zijn 25 euro voor een avond. Er is een 5 rittenkaart voor 115 euro.

Er kan ook betaald worden met de meedoeregeling. Graag op voorhand opgeven. Een individuele trancereis kan op afspraak.

Je bent van harte welkom.

Martine Moulart, 06-13029192

www.natuurlijkritme.com

Sjamanistische trancereis; dankbaarheid

Dankbaarheid is een krachtig medicijn. De liefde die je daardoor voelt werkt helend voor je. Dankbaar voor alles wat naar je toekomt, het lichte en het zware.

We komen bij elkaar op vrijdag 7 september bij Pleiade te Tilburg. Je kan binnen via de achteringang op de Wingerdshoek. We beginnen om 19.30u, inloop vanaf 19.15u. Tot ongeveer 22u.

De kosten zijn 25 euro voor een avond. Er is een 5 rittenkaart voor 115 euro. De volgende data zijn 5 okt, 2 nov en 30 nov

Er kan ook betaald worden met de meedoeregeling. Graag op voorhand opgeven. Een individuele trancereis kan op afspraak.

Je bent van harte welkom.

Martine Moulart, 06-13029192

www.natuurlijkritme.com

 

Sjamanistische trancereis; flow en vertrouwen met de waterschildpad op 24 augustus

In het sjamanisme werken ze met het medicijn van de natuur/een dier. Door contact te maken met het dier kom je in contact met zijn medicijn. De waterschildpad geeft ons o.a. het medicijn

van de flow van water en van je eieren zorgvuldig leggen zodat ze zelf kunnen uitkomen. Wat wil de waterschildpad jou vertellen?

We komen bij elkaar op vrijdag 24 augustus bij Pleiade te Tilburg. Je kan binnen via de achteringang op de Wingerdshoek. We beginnen om 19.30u, inloop vanaf 19.15u. Tot ongeveer 22u.

De kosten zijn 25 euro voor een avond. Er is een 5 rittenkaart voor 115 euro.

Er kan ook betaald worden met de meedoeregeling. Graag op voorhand opgeven. Een individuele trancereis kan op afspraak.

Je bent van harte welkom.

Martine Moulart, 06-13029192

www.natuurlijkritme.com

Sjamanistische trancereis met je krachtdier.

In het sjamanisme leef je met de natuur en vanuit jou eigen natuur. Dieren hebben een medicijn voor jou. In deze trancereis gaan we reizen naar je krachtdier en zijn medicijn. Je leert te werken met je krachtdier voor o.a. heling of inzicht.

We komen bij elkaar op vrijdag 15 juni bij Pleiade te Tilburg. Je kan binnen via de achteringang op de Wingerdshoek. We beginnen om 19.30u, inloop vanaf 19.15u. Tot ongeveer 22u.

De kosten zijn 25 euro voor een avond. Dat kan ook betaald worden met de meedoeregeling. Graag op voorhand opgeven.

1 keer per maand maak ik een sjamanistische reis. De volgende data kan je vinden op www.natuurlijkritme.com. Een individuele trancereis kan op afspraak.

Je bent van harte welkom.

Martine Moulart

06-13029192

 

Trancereis: jezelf helen

Sjamanen gebruiken bepaalde helende technieken die o.a. van moeder aarde komen. We gaan contact maken met enkele technieken door in de moeder te dromen/reizen. Je kan die technieken later voor jezelf gebruiken om te helen.

We komen bij elkaar op vrijdag 18 mei bij Pleiade te Tilburg. Je kan binnen via de achteringang op de Wingerdshoek. We beginnen om 19.30u, inloop vanaf 19.15u. Tot ongeveer 22u.

De kosten zijn 25 euro voor een avond. Dat kan ook betaald worden met de meedoeregeling. Graag op voorhand opgeven.

Je bent van harte welkom.

Martine Moulart, 06-13029192

www.natuurlijkritme.com

Trancereis met moeder aarde/Umai

Wil je jezelf verbinden met moeder aarde of je verbinding met haar verdiepen? Wil je meer leven vanuit je eigen natuur en de natuur om je heen. Is liefde belangrijk in je leven? Wil je meer contact met de wijsheid van de grote moeder en met jou wijsheid?

We komen bij elkaar op vrijdag 20 april bij Pleiade te Tilburg. Je kan binnen via de achteringang op de Wingerdshoek. We beginnen om 19.30u, inloop vanaf 19.15u. Tot ongeveer 22u.

De kosten zijn 25 euro voor een avond. Dat kan ook betaald worden met de meedoeregeling. Graag op voorhand opgeven.

Je bent van harte welkom.

Martine Moulart, 06-13029192

Trancereis, Wat houdt je tegen om je dromen te leven op 23 maart.


Je hebt een droom, een verlangen, maar het komt er niet van. Wat houdt je tegen om je droom te leven.
We komen bij elkaar op vrijdag 23 maart bij Pleiade te Tilburg. Je kan binnen via de achteringang op de Wingerdshoek. We beginnen om 19.30u, inloop vanaf 19.15u. Tot ongeveer 22u.

De kosten zijn 25 euro voor een avond. Dat kan ook betaald worden met de meedoeregeling. Graag op voorhand opgeven.

Je bent van harte welkom.

Martine Moulart, 06-13029192