Agenda

SEIZOEN 2022 – 2023

Orgaanmassage en/of sjamanistische healing door sjamaan 27 en 28 februari 2023

Op maandag 27 februari 2023 komt Ahamkara organenmassages en/of sjamanistische healingen geven in mijn praktijk Natuurlijk ritme. Hij is een traditioneel genezer/sjamaan uit de Siberische Altaj. Een bijzondere en wijze man. Ik heb van hem de organenmassage geleerd. Mijn sjamanistische manier van helen komt van de wijsheid die ik van hem heb geleerd.

Hij geeft een massage van een 3/4 tot 1 uur. Daar vraagt hij 85 euro voor.  Meer informatie over hem en zijn werk kan je vinden op https://ahamkara.org/en/

we hebben de healingen uitgebreid op 28 februari in de ochtend omdat veel mensen interesse hebben.

 

Sjamanistisch orakel op 10 november

Op 10 november ben ik bij Plejade van 16u tot 20 uur met het sjamanistisch stenenorakel. Het zijn kennismaking sessies van 15 euro voor 30 minuten. Meer info kan je vinden op Stenenorakel

www.pleiadetilburg.nl

 

Sjamanistische wandeling op 26 januari, 20 april 2023 en 22 juni

In het sjamanisme is de natuur erg belangrijk. Het is onze bron van energie, wijsheid en liefde. De natuur is thuis. Dat wil ik je laten ervaren op deze ochtend. We verzamelen bij de parking van het Klooster Nieuwkerk in Goirle. We verbinden ons met de Spirit van de plek van de Halve maan en zij zal ons op ons pad leiden. Dat wordt een verrassing want iedere keer is anders.

De grote van de groep is maximaal 4 mensen. Ik heb vervoer voor 3 mensen dus het is ook afhankelijk van extra vervoer dat er is. De onkosten zijn 28 euro. Er kan ook betaald worden met de meedoeregeling. We komen samen bij Nieuwkerk om 9.30u en zijn er ongeveer 2u, 2,5u.

Voel je het ook kriebelen, meld je dan aan via info@natuurlijkritme.com of op 0613029192

 

Vragen zijn altijd welkom.

Martine Moulart Shining Horse

SJAMANISTISCHE DROOMREIZEN

De droomreizen worden in het najaar gegeven bij het Zonnelicht in Tilburg op vrijdagavonden van 19.30u tot ongeveer 22u. De data zijn 23 september en 18 november. Ongeveer 14 dagen ervoor wordt duidelijk wat ritueel er wordt gedaan. In het voorjaar van 2023 zijn er nog droomreizen op 17 maart en 19 mei.

Een droomreis is een oeroud sjamanistisch ritueel om inzicht, genezing en kracht te verkrijgen. Op de krachtige, zuivere en diep helende klanken van mijn drum wordt je mee genomen op een reis in het diepste in jezelf. Tijdens een diepe, intense ontspanning waarbij het denken even wordt uitgezet, kan je ervaren wat je onderbewuste en de Spirits je willen vertellen.

 

Sjamanistisch soulretrieval op 18 november

In het sjamanisme weten we dat je gedurende je leven delen van je ziel kan verliezen. In de droomreis gaan we de delen die je verloren bent in het verleden terug ophalen en verenigen met jezelf. Oordelen, opmerkingen, nare situaties en trauma s nemen een deel van onze energie weg. Als bv iemand tegen je zegt dat je niet kan leren en je gelooft dat, dan gaat er op dat moment energie bij je weg. Als dat veel gebeurt laat je een deel van je ziel achter bij die herhalende situaties. In de droomwereld kan je terug reizen in de tijd om dat deel weer terug te halen. Dat is een speciale heling waar je jezelf weer heel maakt.

We komen bij elkaar op vrijdag 18 november in de prachtige ruimte van het Zonnelicht in Tilburg. We beginnen om 19.30u, inloop vanaf 19.15u. Tot ongeveer 22u.

De kosten zijn 28 euro voor een avond. Er is een 5 rittenkaart voor 120 euro. Je kan deze kaart gebruiken voor de droomreizen en voor de sjamanistische wandelingen op  24 nov. Er kan ook betaald worden met de meedoeregeling. Graag op voorhand opgeven i.v.m. de beperkte aantal plaatsen.  De volgende droomreizen zijn op 17 maart en 19 mei 2023.

Een individuele sjamanistische reis kan op afspraak in mijn praktijk in Tilburg

Je bent van harte welkom.

Martine Moulart

06-13029192

Sjamanistisch droomreis om te gronden in moeder aarde op 23 september.

Moeder aarde, de Spirit Umai geeft ons liefde, balans, gezondheid, veiligheid en geluk. In verbinding met haar voel je je thuis bij jezelf en in de wereld. Waar je ook bent en wat er ook om je heen gebeurt, je bent verbonden.

In een speciale ceremonie geeft Umai je een blessing. Dat is een soort initiatie om een verbinding met haar te maken of je verbinding te verdiepen. Verder gaan we ervaren om de spirit van een plek te voelen en ermee te werken.

We komen bij elkaar op vrijdag 23 september in de prachtige ruimte van het Zonnelicht in Tilburg. We beginnen om 19.30u, inloop vanaf 19.15u. Tot ongeveer 22u.

De kosten zijn 28 euro voor een avond. Er is een 5 rittenkaart voor 120 euro. Je kan deze kaart gebruiken voor de droomreizen en voor de sjamanistische wandelingen op 29 sept en 24 nov. Er kan ook betaald worden met de meedoeregeling. Graag op voorhand opgeven i.v.m. de beperkte aantal plaatsen.  De volgende droomreizen zijn 18 nov 2022 en 17 maart en 19 mei 2023.

Een individuele sjamanistische reis kan op afspraak in mijn praktijk in Tilburg

Je bent van harte welkom.

Martine Moulart

06-13029192